GKF DEVELOPMENT KFT

A GKF Development Kft. az elmúlt hat év során dinamikusan fejlődött, mind árbevételében, mind alkalmazottainak számában, mind pedig szolgáltatásainak minőségében.

Küldetésünk, hogy Magyarország meghatározó pályázati tanácsadójává és szolgáltatójává válva a valós piaci igények figyelembevételével támogassuk a hazai kis- és középvállalkozásokat, nonprofit szervezeteket, egyházi és önkormányzati intézményeket fejlesztési projektjeik finanszírozásában, elsősorban uniós pályázatokon keresztül, jelenleg az Széchenyi 2020 program keretein beül. Célunk, hogy tanuló vállalatként a gazdasággal, annak szereplőivel együtt fejlődve, minőségi szolgáltatásainkkal és rugalmas ügymenetünkkel minden fejlesztési projektet partnereink elvárásai szerint valósítsunk meg a hazai kkv-k fejlesztése érdekében.

Alapelvünk volt, hogy szolgáltató vállalkozásként legnagyobb értékünk az ügyfél, így nem véletlen, hogy sok ügyfelünk, akikkel ebben az időben kezdtük meg az együttműködést, a mai napig minket keresnek meg, ha pályázati forrásból szeretnék finanszírozni fejlesztéseiket.

Szolgáltatási portfóliónkat képezi az ingyenes pályázati audit, pályázati tanácsadás és sikerdíjas pályázatírás.

A GKF Development Kft. évek során összeszokott 30 fős csapata várja minden olyan kis-, közép-, és nagyvállalkozás, önkormányzat, civil szervezet, egyházi- és egyéb fenntartású intézmény jelentkezését, amely pályázati forrásból szeretné finanszírozni fejlesztéseit.